AKTUELT
Foto av Eivind Mikkelsen

Eivind Mikkelsen er ansatt som selger og prosjektleder i H-fasader.

Mikkelsen «kjem hem»

Jørgen Slydahl startet nylig opp som salgssjef i H-fasader. I helgen ble det klart at rutinerte Eivind Mikkelsen er blitt med på laget til de store fagmiljøene i Fredrikstad og Ålesund. Mikkelsen går inn i Slydahls team, og skal i første rekke fokusere på markedet på Vestlandet.

Mot slutten av 2013 dannet Svein Mathisen, Jørgen Slydahl, Lasse Nilsen, Henrik Søgård Karlsen og Egon Andersen selskapet Glassteam AS, og kjøpte fasadedelen av konsernet Saint-Gobain Bøckmann AS.

Fem år senere ble østfoldingenes selskap kjøpt av Flakk-gruppen, som ønsket å styrke sin posisjon i det nasjonale markedet. H-Fasader Glassteam og H-fasader (tidligere H-produkter) er sammen nå blitt en betydelig aktør over hele landet. Jørgen Slydahl har vært med på reisen, og er nå salgssjef i konsernet med ansvar for områdene entreprenør, privat og serviceavdeling.

LES OGSÅ: H-produkter kjøper Glassteam

– Prosjektlederrollen og salgsarbeid kjenner jeg etter flere år i bransjen. Derfor ble det et naturlig valg å takke ja til denne stillingen. Avdelingene på Stette og i Fredriksstad utfyller hverandre på en god måte. Vi har mange kvalifiserte medarbeidere, kan selge og prosjektere med alle systemer, og levere alle fasadetyper. I tillegg opererer vi i både prosjekt- og privatmarkedet. Det gir oss allsidige og spennende arbeidsdager.

Jørgen Slydahl hadde frem til 31. oktober lederansvaret for 22 medarbeidere, fordelt på Stette, Fredrikstad og på Kløfta. Nummer 23. kom på plass 1. november.

– Eivind Mikkelsen er en mann med mye kompetanse og lang erfaring. Vårt team blir faglig styrket og vi tror samtidig at vi kan utnytte Mikkelsens lokalkunnskap om markedet i vest, sier Slydahl.

LES OGSÅ: H-produkter og Glassteam blir H-fasader

Eivind Mikkelsen er kjent for bransjen fra sin tid i tidligere Hole Glass, Hubro og HS Hansen. Sistnevnte arbeidsgiver holder til i Danmark, men er en aktør i det norske markedet.

– Selv om jeg har operert i Norge, føler jeg likevel at dette er litt som å «komme hem». Selv om jeg foreløpig er installert på hjemmekontor, gleder jeg meg til å være en del av H-fasader. Fagmiljøene og en del av folkene kjenner jeg i fra før. Selskapet har samtidig solide, seriøse og ambisiøse eiere i ryggen. Det er betryggende og gir en ekstra motivasjon, sier Mikkelsen.

– Hvordan skal du bidra til å løfte H-fasader?

– Med bakgrunn som glassmester, autorisert glassrådgiver og teknisk tegner, og fartstid som prosjektleder, har jeg kunnskap og erfaring. Min kompetanse og kontaktnett skal bidra til at H-fasader får godt fotfeste i Bergen og Vestlandet for øvrig, sier Mikkelsen.

LES OGSÅ: Tom Aas ny daglig leder i Glassteam

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av Rolf DrivekleppH-fasader
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298