AKTUELT
Foto av aula

CreoNordic med strategisk oppkjøp i akustikkmarkedet

CreoNordic har kjøpt Sound-Tech og sikrer seg dermed distribusjonen til verdensledende Knauf AMFs produkter i Norge. – Akustikk har lenge vært en viktig del av vår totalleveranse i markedet for kontor og næringsbygg. Nå satser vi enda sterkere med vårt eget akustikkselskap, sier Åge Almås.

Sound-Tech startet i 2018 som et distribusjonssenter for Knauf AMF i Norge og vil fremover være en del av hele produktområdet som CreoNordic representerer.

– Våre kunder ønsker å bruke veldig mye glass. For å imøtekomme deres ønsker og samtidig innfri alle krav til lyd og akustikk, må vi derfor kompensere med gode absorberende materialer i himlinger, i tilstøtende vegger og tettfeltelementer i glassvegger. Vi er stolte av nå å kunne representere Knauf AMF og Armstrong i Norge gjennom oppkjøpet av Sound-Tech as, sier Åge Almås, adm. dir. i CreoNordic-gruppen, i en pressemelding.

– CreoNordic ble et riktig valg for min del da de har alle støttefunksjoner på plass, samtidig som det er lokalt. Her får jeg mulighet til å være med å videreutvikle det jeg har startet. Jeg gleder meg stort til å starte samarbeidet med en allerede kjent aktør, sier daglig leder i Sound-Tech, Tommy Amundsen.

Johan Mörne, Scandinavia Sales Manager i Knauf Ceiling Solutions, Knauf AMF & Knauf Armstrong, sier følgende om sin satsing i Norge:

–Vår satsing sammen med Sound-Tech/CreoNordic har som mål å bli en av de største aktørene på det norske markedet. Vi ser frem til et solid og spennende samarbeid.

Om akustikkmarkedet

Det er 4 virkelig store aktører i verden som produserer akustiske produkter. Det er Knauf AMF, Armstrong Ceiling Solutions, Rockfon (Rockwool) og Glava/Ecophon.

Tidligere i år kjøpte Knauf AMF opp Armstrong Solutions og har nå blitt en av verdens største produsenter innenfor akustiske produkter.

CreoNordic-gruppen består av flere selskaper og har i tillegg forhandlere i store deler av Norge:
CreoNordic Prosjekt er entreprenør og monteringsfirma.
Nordic Alutek leverer glassfasader i aluminium.
Nordic Railing leverer glassrekkverk og innglassing.
Nordic Acoustic blir merkevarenavnet på Sound-Tech as i CreoNordic-gruppen.

CreoNordic-gruppen ble startet av Åge Almås, har nå 45 ansatte og omsetter for over 200 mNOK.

Siste saker fra nyhetsrommet

bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298