AKTUELT
Foto av aula

CreoNordic med strategisk oppkjøp i akustikkmarkedet

CreoNordic har kjøpt Sound-Tech og sikrer seg dermed distribusjonen til verdensledende Knauf AMFs produkter i Norge. – Akustikk har lenge vært en viktig del av vår totalleveranse i markedet for kontor og næringsbygg. Nå satser vi enda sterkere med vårt eget akustikkselskap, sier Åge Almås.

Sound-Tech startet i 2018 som et distribusjonssenter for Knauf AMF i Norge og vil fremover være en del av hele produktområdet som CreoNordic representerer.

– Våre kunder ønsker å bruke veldig mye glass. For å imøtekomme deres ønsker og samtidig innfri alle krav til lyd og akustikk, må vi derfor kompensere med gode absorberende materialer i himlinger, i tilstøtende vegger og tettfeltelementer i glassvegger. Vi er stolte av nå å kunne representere Knauf AMF og Armstrong i Norge gjennom oppkjøpet av Sound-Tech as, sier Åge Almås, adm. dir. i CreoNordic-gruppen, i en pressemelding.

– CreoNordic ble et riktig valg for min del da de har alle støttefunksjoner på plass, samtidig som det er lokalt. Her får jeg mulighet til å være med å videreutvikle det jeg har startet. Jeg gleder meg stort til å starte samarbeidet med en allerede kjent aktør, sier daglig leder i Sound-Tech, Tommy Amundsen.

Johan Mörne, Scandinavia Sales Manager i Knauf Ceiling Solutions, Knauf AMF & Knauf Armstrong, sier følgende om sin satsing i Norge:

–Vår satsing sammen med Sound-Tech/CreoNordic har som mål å bli en av de største aktørene på det norske markedet. Vi ser frem til et solid og spennende samarbeid.

Om akustikkmarkedet

Det er 4 virkelig store aktører i verden som produserer akustiske produkter. Det er Knauf AMF, Armstrong Ceiling Solutions, Rockfon (Rockwool) og Glava/Ecophon.

Tidligere i år kjøpte Knauf AMF opp Armstrong Solutions og har nå blitt en av verdens største produsenter innenfor akustiske produkter.

CreoNordic-gruppen består av flere selskaper og har i tillegg forhandlere i store deler av Norge:
CreoNordic Prosjekt er entreprenør og monteringsfirma.
Nordic Alutek leverer glassfasader i aluminium.
Nordic Railing leverer glassrekkverk og innglassing.
Nordic Acoustic blir merkevarenavnet på Sound-Tech as i CreoNordic-gruppen.

CreoNordic-gruppen ble startet av Åge Almås, har nå 45 ansatte og omsetter for over 200 mNOK.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av kursdeltakere.Glass og Fasadeforeningen
Foto av Per Henning Graff, Ronny Andresen, Zarko Pavlovic og Jonas van Zwieten Sivertsen©Harald Aase
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298