AKTUELT

Truls Hammeren, Helene Pedersen, Stig Almsbakken, Linn-Christin Pettersen, Robert Boye og Tone Blichfeldt i Q-railing Norge.

Fellesstand understreker seriøsitet

Q-railing Norge har nylig meldt seg inn i Glass og Fasadeforeningen, og gleder seg til å være en del av foreningens stand på ByggReisDeg2021. – Deltakelse her signaliserer at vi er en seriøs aktør i Norge, sier salgssjef Robert Boye.

I 2018 etablerte det tyske Q-railing Holding datterselskapet Q-railing Norge, med hovedkontor i Drammen. I løpet av fjoråret opplevde selskapet et jevnt tilsig av nye kunder, og vokste fra syv til ti fast ansatte. Nå består teamet av åtte på salg, to på lager, og har kunder over hele landet.

– Vi fikk en pangstart i fjor, og det har gått veldig bra. For oss har det gitt konkurransefordeler å ikke ha noe mellomledd i Norge, sier Boye.

I august meldte Q-railing Norge seg inn i Glass og Fasadeforeningen.

– Vi anser GF som en seriøs forening som vi ønsker å være en del av. Samtidig kan vi bruke medlemskapet som et kvalitetsstempel. Vi er spesielt opptatt av at lover og regler blir fulgt. GF er den eneste aktøren vi kan gå til ved tvilstilfeller, og når det er spørsmål om hva som er lov og ikke lov innen glassverdenen, fortsetter han.

Riktig veivalg

Q-railing var tidlig ute med å sikre seg plass på GFs fellesstand på neste års ByggReisDeg. Foreningen har reservert 600 kvadratmeter i Hall B, og tilbyr sine medlemsbedrifter 24 utstillingsplasser, som rammer inn en felles informasjonsstand og et «speakers corner».

– Det var et helt riktig veivalg av Glass og Fasadeforeningen, og vi er veldig glade for å kunne være en del av dette, sier Boye.

Sikkerhet først

Han avslører at deres fokus på messen vil være sikkerhet.

– Vi opplever at det er konkurranse på ulike vilkår. Som leverandør av sikkerhetsprodukter som skal hindre fallulykker er sikkerhet viktigst for oss, presiserer han.

LES OGSÅ: – Lavpriskjeder villeder om glassrekkverk

Dokumentasjon

Q-railing Norge jobber for å kunne være først ute med nye produktløsninger, samt å tilby systemer som gir effektiv montering. For tiden er det stolpefrie glassrekkverk som er i vinden.

– Produktdokumentasjon går hånd i hånd med sikkerhet. For å få konkurranse på like vilkår ønsker vi at det skal følge med et dokument som viser at produktene er godkjent i forhold til myndighetenes krav og standarder. Det tror jeg medlemmene i GF, på tvers av fag, også er opptatt av, utdyper han.

Siste saker fra nyhetsrommet

Glass og Fasadeforeningen
Foto av mann som arbeider på fasadefabrikkGlass og Fasadeforeningen
Foto av Trosten Sauna©Einar Aslaksen
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298