Vil du være en del av verdens ledende produsenter innen arktitektur og design?

Arbeidsgiver: Cosentino Norway AS
Stillingstittel: Architectural & Design Sales Manager
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast

Hvorfor bør du vurdere denne muligheten?

Vil du være en del av verdens ledende produsenter av byggematerialer som inspirerer til arkitektoniske og dekorative løsninger? Brenner du for distribusjon av produkter som inspirerer mange menneskers liv?

Hos Cosentino leter vi etter en Architect & Designer Sales Manager, som vil ha muligheten til å jobbe i et internasjonalt miljø, i full ekspansjon, omgitt av mange utfordrende prosjekter som du har muligheten til å være en del av.

 Du blir en del av et selskap:

 • Med et internasjonalt tankesett og tilstedeværelse i 80+ land.
 • Med en fantastisk veksthistorie, opprettholdt av en ekstraordinær innovasjon med produkter som Silestone®, Dekton® og Sensa by Cosentino®.
 • Hvor du vil kunne demonstrere de gode salgsferdighetene dine og utvide karrieren din i et utfordrende prosjekt.

Hva kommer du til å gjøre?

 • Rollen til the Architectural & Design Sales Manager (ADSM) innebærer å aktivt identifisere, oppsøke og skape bevissthet og mersalg for våre merkevarer mot arkitekter, interiørdesignere, entreprenører, fabrikanter og andre relaterte interessenter i samarbeid med Cosentino’s eksisterende salgsteam.
 • I hovedsak jobber ADSM mot interiør, på både mindre og større prosjekter.
 • Administrasjon, showroom og lager ligger i Vestby, ca 40 min. syd for Oslo. For vårt salgsapparat tillater vi arbeid ut fra hjemmekontor men vi foretrekker at kandidaten er bosatt i, eller rundt Stor-Oslo.

Vi leter etter deg som:

 • Lager kort- og langsiktige salgsplaner for oppsøkende salg mot arkitekt- og designfirmaer, eiendomsutviklere, innredningsfirma samt leverandører av interiørtjenester for å få beskrevet våre merkevarer. I tillegg vil du i mange tilfeller møte prosjekter der du er involvert i direkte salg av arbeidsflater, gulv og innvendige overflater.
 • Utvikler nye prosjektmuligheter gjennom personlig innsats og profesjonelle relasjoner til arkitekter, interiørdesignere samt bygg- og eiendomsforvaltere som er involvert i utviklings- eller renovering av eksisterende byggemasse.
 • Fremmer Cosentino’s merkevarer i formelle presentasjoner for ulike fora som, for eksempel, ute hos arkitekter, designere, ulike events og ved deltagelse på messer.
 • Utfører salgsplaner opprettet innen avtalte tidslinjer fra kunden eller Cosentino Management.
 • Vant til å jobbe i CRM og benytter dette som et daglig verktøy.
 • Markedsorientert, følger trender i markedet og holder seg oppdatert på prosjekter i tildelt geografisk område.
 • Behandler eget salgsbudsjett og opprettholder disiplin for å holde seg innenfor tildelte salgs- og utgiftsbudsjetter på månedlig, kvartalsvis og årlig basis.
 • Hjelper til med bedriftens utrulling av programmer på regional basis etter behov. Denne oppgaven kan kreve reiser utenfor den tildelte geografien for å møte eiere, fabrikanter og installasjonsentreprenører for å lette og administrere vellykkede utrullingsprogrammer for flere lokasjoner. Det vil bli gitt forhåndsvarsel til ansatte om reiser.
 • Forplikter seg til kontinuerlig læring og kunnskap om Cosentino sine merkevarer, de riktige bruksområdene og spesifikasjonskravene sammen med fabrikasjons- og installasjonsprosessen for å sikre riktig bruk og generell kundetilfredshet.
 • Fungerer som tilrettelegger og gir anbefalinger til toppledelsen med nøkkelinformasjon om salg og markeder når det gjelder markeder og regioner.
 • Koordinerer med Cosentino Account Managers, forretningspartnere, fabrikanter og installasjonsentreprenører for å sikre vellykket realisering av lokal prosjektgjennomføring.

Send søknad:

NB! Søknad og CV må fylles ut på engelsk, da et internasjonalt team står bak utvelgelsen.

Ved spørsmål om stillingen:

Kontaktperson: Dag Ove Pettersen, General Manager Cosentino Norway AS
Mobil: 908 09 808

Vi ønsker søknadene snarest mulig, men venter gjerne på den rette kandidaten. Send gjerne inn din søknad og CV så snart som mulig.

Du finner søknadsskjema på finn.no

Logo Consentino

Consentino

Cosentinogruppen står bak merkevarene Silestone®, Dekton® og Sensa® og er markedsledende innen overflater.

Cosentino Norway AS er en del av Cosentino Group, som er en internasjonal enhet med en omsetning på over 1,1 milliarder euro i 2019 og implementert i 40 land med nesten 5000 ansatte over hele verden.

Cosentino Norway AS ble startet i 2012, og hadde en omsetning på nær 60 millioner kroner i 2019.

Overflatene er teknologisk avanserte som gjør det mulig å skape unike miljøer og design for hjemmet og offentlige steder.

Cosentino har stort fokus på bærekraftig produksjon, og 1, 45 millioner kvadratmeter av den totale produksjonen inneholder resirkulerte eller gjenvunnet materiale.

I tillegg resirkuleres 100 prosent av vannet som brukes i den industrielle prosessen.