AKTUELT
Foto Aina Broen Freitag Aina Broen Freitag

Aina Broen Freitag starter opp i Vetrotech 1. september 2020. Arkivfoto.

Aina Broen Freitag forsterker Vetrotech

I nesten hele sin yrkeskarriere har Aina Broen Freitag arbeidet i glassbransjen. Nå er ringen sluttet, og Freitag er tilbake i Saint Gobain. Denne gang er det Vetrotech som er den formelle arbeidsgiveren.

Aina er GF Autorisert Glassrådgiver, og har 34 års erfaring i bransjen. Karrieren startet i Scandi Glass AS på Sem i Vestfold, fortsatte i Saint Gobain Bøckmann, og den foreløpige avslutningen kom i Glassolutions Norway.

Aina Broen Freitag starter som salgskoordinator i Vetrotech Nordics & Baltic 1. september. Aina tar over etter Ioulia Mortensen, som sluttet i 7. august, skriver selskapet i en pressemelding,

Aina vil jobbe i tospann med Morten Dalby.

– Jeg hadde ansvaret for brannglass til prosjektmarkedet i Glassolutions, og vår leverandør var jo Vetrotech. Dermed kjenner jeg både produktspekter og Morten godt fra før.

– En periode etter jobben i Glassolutions vurderte jeg seriøst om jeg skulle finne på noe helt annet. Jeg er glad for at jeg ikke tok det valget. Etter mange år har jeg opparbeidet meg kunnskap og et bredt kontaktnett. Jeg synes det er fantastisk å kunne bruke alt jeg har lært videre, og jeg er glad for å være med i en bransje med mange gode mennesker og et kompetent fagmiljø, sier Aina i en kommentar.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av roboter i glassproduksjonGlass og Fasadeforeningen
Foto av mann som arbeider på fasadefabrikkGlass og Fasadeforeningen
Foto av Trosten Sauna©Einar Aslaksen
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.