AKTUELT

Det er installert i underkant av 900 dører, porter og luker på det nye Nasjonalmuseet. Foto: Ken Opprann

Rapp Bomek leverer sikkerhetsløsninger til det nye Nasjonalmuseet

I mai inngikk Rapp Bomek en ny kontrakt med Statsbygg om å levere sikkerhetsdører og -porter til sluttføringsfasen av det nye Nasjonalmuseet, skriver selskapet i en pressemelding.

Rapp Bomek samarbeider tett med Statsbygg for å ferdigstille det nye Nasjonalmuseet og leveranser av sikkerhetsdører, -porter og -tjenester.

Sikkerhetsløsningene vil bli produsert på selskapets produksjonsanlegg i Kapp og i Bodø.

– Nasjonalmuseet er et signalbygg med store sikkerhetsbehov, og vi er stolte av å kunne være med på å sluttføre et så viktig prosjekt, sier Marius Stormoen, prosjektdirektør i Rapp Bomek.

Administrerende direktør i Rapp Bomek, Kurt Kristoffersen, opplever et økende behov for produktene som er utviklet for Nasjonalmuseet, også i andre bygg- og anleggsprosjekter i Norden.

Selskapet jobber derfor nå med å finne partnere for salg, distribusjon og installasjon av Rapp Bomeks produkter i Sverige og Danmark.

– Sikkerhetsloven i Norge og behovet for høykvalitets sikkerhetsdører, vinduer og porter for offentlige bygninger som museer, offentlig administrasjon, politi og forsvarsbygg, øker i Norden. Det samme gjelder for infrastruktur som vannforsyning, tunneler og distribusjonssentraler for elektrisitet, sier Kurt Kristoffersen, administrerende direktør i Rapp Bomek.

Om Rapp Bomek

Rapp Bomek leverer et komplett utvalg av avanserte sikkerhetsløsninger for dør-, vindu- og veggsystemer, samt service, til globale energi-, sivil- og forsvarsmarkeder. Selskapet har 125 ansatte, hovedkontor i Bodø og moderne produksjonslokaler i Bodø og på Kapp. Rapp Bomek har vært markedsledende leverandør i sikkerhetsbransjen i over 30 år. Selskapets største eier er Acea Properties, som har klare ambisjoner om videreutvikling og vekst i det globale markedet.

Om Det nye Nasjonalmuseet

Det nye Nasjonalmuseet åpner i Oslo i 2021. Det nye museet blir et sted for inspirasjon, nye ideer og kulturopplevelser. Store nye utstillingsarealer gjør at Nasjonalmuseet kan vise frem mer av samlingen enn noen gang tidligere. I den nye samlingsutstillingen vil eldre og moderne kunst, arkitektur, design, kunsthåndverk og samtidskunst presenteres under samme tak og i nye sammenhenger. Det er installert i underkant av 900 dører, porter og luker på det nye Nasjonalmuseet.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av kursdeltakere.Glass og Fasadeforeningen
Foto av Per Henning Graff, Ronny Andresen, Zarko Pavlovic og Jonas van Zwieten Sivertsen©Harald Aase
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.