AKTUELT

Det er installert i underkant av 900 dører, porter og luker på det nye Nasjonalmuseet. Foto: Ken Opprann

Rapp Bomek leverer sikkerhetsløsninger til det nye Nasjonalmuseet

I mai inngikk Rapp Bomek en ny kontrakt med Statsbygg om å levere sikkerhetsdører og -porter til sluttføringsfasen av det nye Nasjonalmuseet, skriver selskapet i en pressemelding.

Rapp Bomek samarbeider tett med Statsbygg for å ferdigstille det nye Nasjonalmuseet og leveranser av sikkerhetsdører, -porter og -tjenester.

Sikkerhetsløsningene vil bli produsert på selskapets produksjonsanlegg i Kapp og i Bodø.

– Nasjonalmuseet er et signalbygg med store sikkerhetsbehov, og vi er stolte av å kunne være med på å sluttføre et så viktig prosjekt, sier Marius Stormoen, prosjektdirektør i Rapp Bomek.

Administrerende direktør i Rapp Bomek, Kurt Kristoffersen, opplever et økende behov for produktene som er utviklet for Nasjonalmuseet, også i andre bygg- og anleggsprosjekter i Norden.

Selskapet jobber derfor nå med å finne partnere for salg, distribusjon og installasjon av Rapp Bomeks produkter i Sverige og Danmark.

– Sikkerhetsloven i Norge og behovet for høykvalitets sikkerhetsdører, vinduer og porter for offentlige bygninger som museer, offentlig administrasjon, politi og forsvarsbygg, øker i Norden. Det samme gjelder for infrastruktur som vannforsyning, tunneler og distribusjonssentraler for elektrisitet, sier Kurt Kristoffersen, administrerende direktør i Rapp Bomek.

Om Rapp Bomek

Rapp Bomek leverer et komplett utvalg av avanserte sikkerhetsløsninger for dør-, vindu- og veggsystemer, samt service, til globale energi-, sivil- og forsvarsmarkeder. Selskapet har 125 ansatte, hovedkontor i Bodø og moderne produksjonslokaler i Bodø og på Kapp. Rapp Bomek har vært markedsledende leverandør i sikkerhetsbransjen i over 30 år. Selskapets største eier er Acea Properties, som har klare ambisjoner om videreutvikling og vekst i det globale markedet.

Om Det nye Nasjonalmuseet

Det nye Nasjonalmuseet åpner i Oslo i 2021. Det nye museet blir et sted for inspirasjon, nye ideer og kulturopplevelser. Store nye utstillingsarealer gjør at Nasjonalmuseet kan vise frem mer av samlingen enn noen gang tidligere. I den nye samlingsutstillingen vil eldre og moderne kunst, arkitektur, design, kunsthåndverk og samtidskunst presenteres under samme tak og i nye sammenhenger. Det er installert i underkant av 900 dører, porter og luker på det nye Nasjonalmuseet.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av glassfagarbeiderePrivat
Foto av Rolf DrivekleppH-fasader
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.