AKTUELT

Sapa vindu 1086 Vintage alle krav til kvalitet og moderne varmeisolering.

Rustikt vindu med lavkarbonaluminium

Sapa introduserer et nytt vindussystem som skal være spesielt godt egnet for renovering av gamle industribygg. Vinduet leveres med aluminiumlegeringen Hydro REDUXA, et lavkarbonaluminium.

Aluminiumsvinduet er høyisolert og har et rustikt design som er godt egnet til eldre og verneverdige bygninger. Selv med dette smekre uttrykket oppfyller vinduet alle krav til kvalitet og moderne varmeisolering. Takket være det slanke utseendet med smale karm- og rammeprofiler slipper det inn maksimalt lys.

Sapa vindu 1086 Vintage er basert på Thermo 86 – det mye brukte vindussystemet med 86 mm dype aluminiumprofiler. Profilene er isolert med 42 mm glassfiberarmerte polyamidsteg, og oppnår høyeste klassifisering for luft- og regntetthet, samt en svært lav U-verdi. Dette rustikke aluminiumsvinduet har god holdbarhet, krever minimalt med vedlikehold, og har lang levetid. Det er tilgjengelig både som fast og innadslående vindu med mulighet til å velge skjulte hengsler.

Vinduet kan også leveres som blokkvindu med steppet isolerglass som skjuler åpningsrammen fra utsiden og gir vinduet større utvendig glassflate. Vinduet kan leveres med buede profiler og sprosser.

Et rustikt vindu med lavkarbonaluminium

Sapa vindu 1086 Vintage leveres med aluminiumlegeringen Hydro REDUXA, et lavkarbonaluminium. Ved bruk av fornybare energikilder som vannkraft, kan karbonavtrykket reduseres til mindre enn en fjerdedel av det globale gjennomsnittet per kilo aluminium. Resultatet er aluminium med et av verdens laveste karbonavtrykk.

Siste saker fra nyhetsrommet

bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298