AKTUELT

Roy Stian Hansen satser videre med Høybråten Glasservice AS.

Høybråten Glasservice AS har flyttet

Mads Arne Mikkelsen (37) og Roy Stian Hansen (34) satser videre med Høybråten Glasservice AS. Nå har bedriften flyttet fra Prof. Birkelandsvei til Micheletveien i Oslo. Flyttelasset tok veien mindre enn 500 meter.

– Vår strategiske lokalisering i byen og arealet er altså det samme, men vi har flyttet fra kjellerlokaler til 2. etasje. Dermed får vi et bedre arbeidsmiljø og enklere logistikk. Dessuten er romdesignet langt bedre egnet for vår virksomhet, sier daglig leder Roy Stian Hansen.

Verkstedet er utstyrt med poleringsmaskin, vertikal hullboringsmaskin, vertikal kappsag og skjærebord for glass.

– Vi har et egetutviklet profilsystem i aluminium for levegger, og leverer ellers løsninger i glass og aluminium. Derfor har vi investert i en Elumatec kappsag for produksjon av aluminiumsprofiler, og vi venter inn en ny traverskran som skal gi oss en bedre effektivitet i produksjonen, forklarer Hansen.

Høybråten Glasservice AS, med sine seks ansatte, ønsker å styrke sin posisjon i oslomarkedet.

– Vi ønsker å videreutvikle satsingen på skreddersøm og spesialløsninger. Blant annet har vi etterspørsel etter vinterhager, og ønsker å doble antall leveranser. Vi forhandler Veranda vinterhager, hagestuer og rekkverk, og kan blant annet levere spesialtegnede vinterhager med Sepalumicprofiler og 3-lags glass. I tillegg til privatmarkedet ønsker vi i enda større grad å styrke oss mot byggmestere og entreprenører. Vi ser frem til å ta i mot både proff- og privatkunder i vårt planlagte showrom, sier Roy Stian Hansen.

Siste saker fra nyhetsrommet

bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298