AKTUELT

Tore Staum og Trond Kolstad er på plass i Professor Birkelands vei i Oslo. Foto: Harald Aase.

BeslagGrossisten har åpnet i Oslo

Rogalandsbedriften BeslagGrossisten AS skal øke leveransene til det sentrale Østlandet, og har i den anledning åpnet salgskontor i Oslo. Trond Kolstad og Tore Staum er nyansatte, og skal sørge for at etableringen bærer frukter raskt.

– Vi har tradisjonelt hatt leveranser over hele landet, men vi så at det var marked for flere aktører i og omkring hovedstaden. Dessuten mener vi det er behov for en leverandør som har kunnskap om og fokus på beslag. Derfor åpner vi avdeling sentralt i Oslo. Våre to nye medarbeidere har kontorer og 450 m2 lager til disposisjon, sier daglig leder Trond Veggeberg til glassportal.no.

Han sitter til daglig på hovedkontoret i Sandnes.

Både Tore Staum og Trond Kolstad har lang bransjeerfaring. Kolstad startet sin bransjekarriere i 1980, mens Staum kom inn i 2007.

– Begge har over 10 års erfaring med salg av beslag og glassløsninger fra tidligere arbeidsgivere. Uten deres bakgrunn ville en oppstart blitt vanskeligere. Responsen i markedet virker positivt, og ser bra ut i forhold til våre prognoser.

BeslagGrossisten AS sine kjerneprodukter er beslag til innvendige glassløsninger, baldakiner og rekkverk. Selskapet har sine leverandører i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrike og Kina

Siste saker fra nyhetsrommet

bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298