AKTUELT
Foto av glassbygget til Veranda Bergen AS

Accord Glassbygg AS blir til Veranda Bergen AS

Siden oppstarten i 1985 har Accord Glassbygg AS arbeidet seg opp til å bli en sentral leverandør av glass, fasade og vinterhageprodukter i Hordaland. I det 35. jubileumsår 2020 tar Accord Glassbygg AS enda et steg videre og slår seg sammen med søsterbedriften Veranda og skifter navn til Veranda Bergen AS.

– Det har på ingen måte gått i ett byks, – filosofien er sten på sten og utviklingen har derfor både vært innom et naust, en butikk og et lite industribygg i Florvåg, før bedriften i 2005 satt opp sitt eget glassbygg på Storebotn Næringspark utenfor Bergen, sier Ronnie Pedersen i en melding til glassportal.no

– På tampen av året flytter vi også inn i vårt supermoderne nye produksjonsanlegg på nabotomten til vårt glassbygg på Storebotn. I tillegg til en topp moderne Veranda fabrikk vil vi også her få landets flotteste utstilling av Veranda produkter. I en tid hvor det er populært å flagge ut all norsk industri til utlandet går Veranda mot strømmen og fortsetter satsingen i Norge.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av kursdeltakere.Glass og Fasadeforeningen
Foto av Per Henning Graff, Ronny Andresen, Zarko Pavlovic og Jonas van Zwieten Sivertsen©Harald Aase
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298