AKTUELT
Foto av Revetal Glasservice AS

Christoffer Moss Pedersen og Andrè Moss Pedersen fikk udelt Miljøfyrtårn-sertifikatet av tidligere ordfører i Re kommune, Torvald Hillestad.

Revetal Glasservice AS er blitt Miljøfyrtårn

Miljøsertifikatet «Miljøfyrtårn» er for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Revetal Glasservice AS i Vestfold går inn i det nye i året med sertifikatet på veggen.

70 ulike bransjer har egne tilpassede kriterier for å bli sertifisert som Miljøfyrtårn. Over 5800 virksomheter i ulike størrelser og bransjer er sertifisert som Miljøfyrtårn – fra små og mellomstore enkeltvirksomheter, til store konsern og kommuner.

Med tilpassede kriterier for over 70 ulike bransjer, gjør Miljøfyrtårn bærekraft konkret og lønnsomt.

Bredt tjenestespekter

Revetal Glasservice AS ble etablert i 1991. Gründer var Magne Pedersen. I dag driver han bedriften sammen med sønnene Christoffer Moss Pedersen, Andrè Moss Pedersen og kona Heidi Moss Pedersen.

Virksomheten leverer et bredt spekter av tjenester. Selskapet er kjedemedlem av Riis Bilglass og skifter og reparerer bilruter.

Balkonginnglassing er de senere årene blitt en stor del av forretningene, mens tradisjonelle glassmestertjenester har vært en bærebjelke helt siden oppstarten.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av kursdeltakere.Glass og Fasadeforeningen
Foto av Per Henning Graff, Ronny Andresen, Zarko Pavlovic og Jonas van Zwieten Sivertsen©Harald Aase
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298