AKTUELT

Beate Solem. Foto: Harald Aase

Beate Solem ny Administrativ koordinator

Beate Solem (44) er ansatt i en nyopprettet stilling som Administrativ koordinator i Glass og Fasadeforeningen. – Jeg ser frem til å møte nye utfordringer i en spennende og dynamisk bransje, og gleder meg til å møte fagfolket på Fagdagen 16. oktober, sier Solem.

Beate Solem kommer fra stilling i Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD), og har videre erfaring fra organisasjonsarbeid i Norges Blindeforbund.

Som administrativ koordinator i foreningen vil Solem jobbe gjennom alle foreningens virksomhetsområder, og hun får mange og varierte oppgaver i den daglige driften. Ikke minst innenfor forberedelser og praktisk tilrettelegging og gjennomføring av foreningens kurs, arrangementer og møter.

– Drift av foreningen og alle oppgaver som utføres handler om å yte service overfor medlemsbedriftene. Vi skal bli enda mer systematiske og målrettede i vår dialog med medlemsbedriftene. Samtidig skal jeg bidra til at vi videreutvikler interne rutiner og prosesser. Mine nye kollegaer og fagansvarlige i administrasjonen skal fokusere mer på nettopp foreningens rådgivningstjenester, kurs- og utdanningsvirksomhet og ikke minst fagutdanningen i glassfaget, sier Solem.

– Hvordan blir overgangen fra offentlig sektor og KMD?

– Arbeid i Glass og Fasadeforeningen blir helt annerledes enn å jobbe i byråkratiet og mot politiske miljøer. Alt vil skje mye raskere, og oppgavene blir veldig konkrete og håndfaste. Dessuten er fagmiljøet spennende og løsere i snippen enn hva som kan oppleves i offentlig forvaltning. Det blir morsomt og utfordrende, og jeg gleder meg som sagt til å komme ut og treffe folkene i bransjen, sier Solem.

Fornøyd leder

Glass og Fasadeforeningen har i dag fire ansatte, og 206 medlemsbedrifter innenfor foreningens fem fagområder.

– Stillingen har et stort ansvarsområde, og er sentral i foreningens virksomhet. Beate har de rette forutsetninger for å tilføre vårt lag kvalitativ administrativ kompetanse. Hele administrasjonen vil nå få hyppigere kontakt med medlemsbedriftene. Resultatet vil bli at alle fagansvarlige kan frigjøre tid til å jobbe mer med faglig bistand, sier Bjørn Glenn Hansen.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av glassfagarbeiderePrivat
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.