AKTUELT
Foto av Per Arne Olsen

Per Arne Olsen selger sitt livsverk på Hønefoss.

Selger glassmesterbedrift

Gründer Per Arne Olsen har drevet Hønefoss Glass-Service AS i 36 år. I 2017 gjorde han et strategisk oppkjøp av Jevnaker Glass-Service. – Vi har vokst og etter hvert etablert oss som en betydelig aktør på Ringerike, i Hole kommune, og på Hadeland. Nå håper jeg noen er interessert i å overta virksomheten, sier Olsen.

Hønefoss Glass-Service AS er en tradisjonell glassmesterbedrift, med egen avdeling for Riis Bilglass. Selskapet omsetter for rundt 10 millioner kroner årlig. Omtrent en tredjedel kommer i fra bilglass. Åtte medarbeidere, inkludert Olsen, dekker et stort geografisk vekstområde.

– Etter 44 år i bransjen, 36 i egen virksomhet, er det nå på tide å pensjonere seg. Sammen med dyktige medarbeidere har jeg bygget opp en etablert bedrift med mange og gode faste kunder. Jeg mener vi fremstår som en attraktiv merkevare og profesjonell aktør, sier Per Arne Olsen.

LES OGSÅ: Nytt opptak av glassmesterstudenter

Hønefoss Glass-Service AS har gjennom årene utdannet en rekke glassfagarbeidere, både lærlinger og praksiskandidater. Til sammen 14 fagarbeidere har hentet sitt fagbrev gjennom arbeid i Olsens bedrift. Olsen har selv mesterbrev, og om ikke lenge vil en medarbeider gå opp til mesterprøven.

– Selv om bedriften er lagt ut for salg, ønsker jeg at ny eier har som målsetting å satse videre med dagens stab, og fortsatt ha fokus på å levere faglig kvalitet. Hønefoss Glass-Service AS har vært medlem i Glass og Fasadeforeningen siden 1984. Foreningen har vært en pådriver for at vi har satset på fagkunnskap, leveringsdyktighet og -kvalitet. Denne verdien håper jeg nye eiere ser, sier Olsen.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av glassfagarbeiderePrivat
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.