AKTUELT
Foto av Glass og Fasadeforeningens logo

Tilbyr stilling som administrativ koordinator

Glass og Fasadeforeningen har bestemt seg for hvordan foreningen skal organiseres og GF Medlems- og kundeservice videreutvikles. – Vi oppretter nå en fast stilling som administrativ koordinator som får ansvaret for praktisk tilrettelegging og oppfølging innenfor våre virksomhetsområder, sier direktør Bjørn Glenn Hansen.

I august i fjor inngikk GF en avtale med Member Media AS om midlertidig drift av GF Medlem- og kundeservice. Etter utprøving og evaluering har foreningen konkludert.

– Senest ved utgangen av dette året avsluttes avtalen med Member Media AS om å innleie av Jannicke Isaksen i et deltidsengasjement. Samlet har staben i Member Media gjort en god jobb med å etablere tjenester knyttet til GF Medlems- og kundeservice. Samtidig har Isaksen vært en viktig administrativ ressurs for oss. Etter en oppsummering ser vi behovet for å ha en administrativ koordinator på heltid. Vedkommende får en viktig rolle i fremtidens forening og må derfor kun ha Glass og Fasadeforeningen og GF Norge som fokusområde, sier Hansen.

Member Media AS har gjennom flere år vært leverandør av medie- og kommunikasjonstjenester til Glass og Fasadeforeningen og derigjennom GF Norge AS.

– Avslutningen av denne konkrete avtalen gjøres etter intensjonen og i forståelse med leverandøren. Samarbeidet fortsetter og vil helt sikkert utvikles i tråd med foreningens vekst og utvikling, forteller Hansen.

Som følge av avtalen med Member Media ble GF Medlems og kundeservice etablert. Denne servicen vil også få et løft ved etableringen av rollen som administrativ koordinator.

– Økt oppmerksomhet overfor våre lojale medlemsbedrifter ligger som en del av vårt mandat. Gjennom å ansette en kollega i administrasjonen vil vi med fagansvar i enda større grad være tilgjengelige for våre medlemmer. Staben skal ha hyppigere kontakt med medlemsbedriftene og gjerne gi nødvendig bransjefaglig støtte ute i bedriftene.

LES OGSÅ: BSY vi søke medlemskap i GF

I mars inngikk GF en leverandøravtale med SKY Rekruttering AS

– Vi håper og tror at denne avtalen kan bidra til at medlemsbedriftene opplever effektive rekrutteringsprosesser til konkurransedyktige vilkår, sa Bjørn Glenn Hansen den gang.

– Som følge av samarbeidet vil SKY Rekruttering AS assistere oss i denne rekrutteringsprosessen. Sammen tar vi sikte på å kunne ha valgt ut kandidater for intervjuer i løpet av juni, sier han nå.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av mann som arbeider på fasadefabrikkGlass og Fasadeforeningen
Foto av Trosten Sauna©Einar Aslaksen
Foto av mann som sitter i en bil©Glass og Fasadeforeningen
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.