AKTUELT
Foto av Stine Bådstøe

Stine Bådstøe i Sky Rekruttering AS.

Ny medlemsfordel i Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen (GF) har inngått en avtale om rekrutteringstjenester med Sky rekruttering AS. Gjennom avtalen får medlemsbedriftene en pris som ligger vesentlig lavere enn markedspris for bransjen.

Sky Rekruttering AS er et moderne rekrutteringsbyrå som finner kandidater til alle typer stillinger. Sky Rekruttering AS består av 30 dyktige rekrutteringsrådgivere som står klar til å raskt levere kvalifisert personell til GF sine medlemsbedrifter.

Avtalen med GF er en «Sign on fee» avtale hvor man kun betaler for tjenesten dersom man velger å ansette en av Sky rekruttering sine kandidater.

Sky Rekruttering mener å ha markedets raskeste leveranse av personell fra bestilling til første kandidat er klar til intervju.

– All kommunikasjon foregår digitalt. Noe av det viktigste for oss er å hele tiden være tilgjengelig og gi raske tilbakemeldinger. Ved behov jobber vi 24/7 for å dekke våre kunders behov. Vår online rekrutteringsmetode gjør at vi unngår tidstyver og fordyrende mellomledd. Vi annonserer aldri. Vi jobber med søk av kandidater i eget nettverk, samt i interne og eksterne baser. Vi finner de jobbsøkerne våre kunder ikke finner via tradisjonell annonsering. Vi har dessuten kapasitet til å levere et høyt volum av kandidater på kort tid ved behov, sier Ole Jørgen Ølstad i Sky Rekruttering.

Ølstad og Stine Bådstøe fra Sky Rekruttering AS vil være til stede på Glass og Fasadedagene 2019.

– Vi ser en positiv tendens i bransjen og flere etterlyser medarbeidere. Vi håper og tror at denne avtalen kan bidra til at medlemsbedriftene opplever effektive rekrutteringsprosesser til konkurransedyktige vilkår, sier direktør i Glass og Fasadeforeningen, Bjørn Glenn Hansen.

GFD 2019: Vil rekruttere flere til glassfaget

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av Pilkington glassfakta 2024©Pilkington
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.