AKTUELT

Ian Urdal har lang erfaring fra byggevarebransjen. Nå skal han selge produkter for Veranda AS.

Ny salgssjef hos Veranda AS

Vinterhage-, rekkverk og skyvedørsleverandøren Veranda AS har ansatt ny salgssjef. – Ian Urdal har lang salgserfaring fra byggevarebransjen og vi ser frem til at han skal bidra til å styrke vår kompetanse innen salg og kundeoppfølging, sier daglig leder Ronnie Pedersen.

Ian Urdal er 45 år og har blant annet jobbet som både som butikksjef ved Neumann bygg i Bergen, som proffselger hos Byggmakker, og inntil nylig som regionsjef hos Natre vinduer.

Fra en relativt beskjeden oppstart i en garasje i 1985 har Veranda Gruppen arbeidet seg opp til å bli en sentral leverandør av vinterhageprodukter i Norge. Driften er i dag delt i to selskap; Veranda AS og Accord Glassbygg AS. Veranda AS produserer glass og aluminiumprodukter under merkevaren Veranda med hovedvekt på vinterhager, skyvedører og rekkverk. Produktene selges gjennom Accord Glassbygg og mer enn 20 andre forhandlere i hele Norge.

God utvikling

Utviklingen har gått stegvis og selskapene er samlokalisert i egen fabrikk med 20 ansatte.

– Fabrikken på Storebotn like utenfor Bergen, som ble bygget for 14 år siden, er for øvrig nå blitt for liten og vi har store utbyggingsplaner.

– Vi kan takke våre dyktige medarbeidere for at vi er der vi er i dag. Med Ian Urdal med på laget vil Veranda-teamet styrkes ytterligere. Vi er nå rigget for å gi kvalitetsbevisste kunder norskproduserte kvalitetsprodukter fra fabrikken i Bergen i mange år fremover, sier Ronnie Pedersen.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av glassfagarbeiderePrivat
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.