Weiby til Elumatec Norge AS

Jørn Weiby har skiftet beite. Sarpingen har meldt overgang til Elumatec Norge AS, som leverer bor-, kapp- og bearbeidingsmaskiner, og utstyr til mekanisk industri. – Nå skal jeg blant annet jobbe med norske fasadeprodusenter, glassfabrikker og glassverksteder, sier Weiby.

Jørn Weiby lang fartstid i bransjen. Etter 25 år i Saint-Gobain Bøckmann AS, og senere GlassTeam AS, har han opparbeidet erfaring fra de fleste fagområdene i bransjen. Det siste halvannet året har han fått faglig påfyll med lås og beslag, etter å ha vært selger i Assa Abloy.

– Jeg er svært glad for tiden jeg hadde med både kunder og kollegaer i Assa Abloy. Jeg ser mange muligheter i denne stillingen, som åpner for en fleksibel hverdag og ikke minst gir meg anledning til å styre egen hverdag, sier Weiby.

Elumatec Norges AS er eid av Elumatec Skandinavien AB. Det svenske selskapet er igjen et datterselskap av Elumatec AG i Tyskland.

I tillegg til nyansatte Weiby, består staben i Norge av Tomm Andersen, Ken Tore Foss og Ralf Twele på service- og installasjonsavdelingen i Holmestrand.

– Jeg kommer selvsagt til å ha mye kontakt med kollegaene i Vestfold. Daglig vil jeg derimot samarbeide mer med selgeren ved Elumatec Skandinavien AB i Göteborg. Hverdagen vil dermed bestå av arbeid fra hjemmekontor og minst mange timer i bil på vei mellom Göteborg og kunder over hele Norge, sier Weiby.

Jørn Weiby gleder seg også til igjen å delta på GFD 2019. KOMMER DU?