AKTUELT

Anders Lantz, Robert Boye, Tone Blichfeldt og Christian Kreutzer er en del av teamet til Q-railing Norge. Foto: Harald Aase

Har overtatt Q-railing

Det tyske selskapet Q-railing Holding har etablert et nytt datterselskap i Norge. Q-railing Norge har overtatt rekkverksvirksomheten her til lands. – Våre kunder kommer ikke til å merke noe særlig til endringer og om noen kun positive, sier Robert Boye, salgssjef i Q-railing Norge.

PKS har drevet avdelingen Q-railing Norge de siste årene. Nye Q-railing Norge har i praksis utspring i fra fagmiljøet etablert i PKS. Stig Almsbakken, Anders Lantz, Robert Boye, Christian Kreutzer og Linn-Christin Pettersen vil dermed fortsatt være representanter for merkevaren. I tillegg er Tone Blichfeldt nyansatt salgskoordinator. Nyetableringen ble nylig annonsert for kunder og forbindelser.

NB: Nå kan du melde deg på til GFD 2019 

– Vårt signal til kundene er at det er «business as usual», men samtidig gir vi signaler om at vi har morselskapet trygt plassert i ryggen. Det betyr at vi nå kan tilby bedre priser, prosjektering og mer komplette løsninger. Samtidig er deler av lageret flyttet fra Tyskland og hit til oss i Drammen. Vi har en målsetting om å handle både standard- og spesialglass fra produsenter nært oss. Summen av dette skal gi både lavere priser og kortere leveringstid, sier Robert Boye.

Q-railing Holding har gjort samme grep i Danmark og Sverige. Lars Christensen har overordnet i Skandinavia. Robert Boye er ansvarlig for virksomheten i Norge.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av glassfagarbeiderePrivat
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.