Ny teknisk rådgiver i Pilkington

Alexander Mattsson har startet som teknisk rådgiver i Pilkington Floatglass AB. Han vil jobbe med support mot markedene i Norge, Sverige og Danmark.

Pilkingtons tilnærming til det norske markedet er tredelt. Pilkington Norge AS sin avdeling på Elverum produserer og leverer isolerglass og bearbeidet glass til det norske proffmarkedet. Elverum er også hovedsete for virksomheten i Norge.

Avdelingen i Stavanger har eget glassverksted og utfører glassmestertjenester i Rogaland.

Avdelingskontorene i Oslo og Bergen selger og leverer glass til prosjektmarkedet i hele landet.

Pilkington Floatglass i Halmstad på sin side selger i planglass og driver teknisk support for hele det Skandinaviske markedet. Sammen med avdelingene i Oslo og Bergen supporteres alle kunder i Norge med produkt- og teknisk informasjon, plassert i kategorien «arkitektglass».

Alexander Mattson er utdannet maskiningeniør og har en allsidig bakgrunn. Fra sin plass i Halmstad går han inn i supportapparatet. Han vil ha et spesielt ansvar for brannglass og oppfølging av system- og komponentleverandører som for eksempel Hydro Building Systems, Schüco og Stålprofil.

Sammen blant andre Hydro Building Systems vil hele Pilkingtons apparat i det norske markedet være tilstede på de tradisjonelle juletrelunsjene i Trondheim, Stavanger, Bergen og Oslo i perioden 6. til 18. desember.