AKTUELT

Asle Roaldsø, Are Schultheiss Christoffersen og Arild Chr. Ellingsen i Glassløsninger AS.

Glassløsninger er nå Premium Partner Dormakaba Glass

Asle Roaldsø og Arild Chr. Ellingsen i selskapet Glassløsninger AS lager spesialløsninger i glass med fokus på utforming og funksjonalitet. Nå er bedriften blitt Premium Partner Dormakaba Glass, og tilbyr Dormakaba sine glassløsninger i Norge. Med seg på laget har de fått Are Schultheiss Christoffersen. Glassløsninger AS er nå foretrukken Premium Partner, og vil både selge og lagerføre en del av Dormakaba Glass’ produkter i Norge. Produktene til Dormakaba, tidligere kjent under merkevaren Dorma, er svært ettertraktede, både for kvalitet og funksjonalitet.

– For å yte kundene god service vil vi lagerføre mange av standardbeslagene til Dormakaba i Sandnes, men dette er ment som et nødlager for de som har en hastebestilling. Vi vil også kunne tilby konsulenthjelp og support, både for arkitekter og kunder, sier daglig leder Arild Chr. Ellingsen.

Arild Chr. Ellingsen har gode forutsetninger for å levere tilpassede løsninger med bruk av Dormakaba sine produkter. Han har 15 års fartstid som selger av disse produktene. Sammen med Glassmester Asle Roaldsø har Glassløsninger AS levert hundrevis av egenutviklede glassløsninger basert på Dormakaba beslag og norskprodusert glass. Bedriften har når et stort Dormakaba-lager og produserer både foldevegger og dørprofiler fra sine lokaler i Sandnes.

– Vi er blitt en komplett leverandør av både glass og beslag. Det er en styrke for både oss selv, Dormakaba sine forhandlere i Norge og ikke minst alle sluttbrukere. Dessuten vil vi bidra til å forsterke merkevaren og gjøre Dormakaba til et førstevalg i beskrivelsene i forbindelse med prosjektering av glassløsninger, sier Ellingsen.

Tilvekst

Arild Ellingsen og Asle Roaldsø har drevet Glassløsninger siden 2011. Selskapet har fire montører og virksomheten flyttet nylig fra Stavanger til Sandnes.

Staben er forsterket med glassmester Are Schultheiss Christoffersen, som har lang erfaring i bransjen. De tre siste årene har han vært ansatt i Dormakaba og tidligere jobbet han med rekkverksløsninger og G-fittings i PKS.

– Dette er en spennende utfordring. På mange måter sitter jeg i samme posisjon i Glassløsninger som jeg gjorde i Dormakaba. Det betyr at eksisterende kunder får den samme oppfølgingen. Erfaringene til Asle og Arild bidrar samtidig til at jeg har et solid team i ryggen. Glassløsninger vil være en betydelig aktør i årene som kommer, sier Christoffersen.

– Asle og jeg har en samarbeidsform som fungerer og våre kunder kjenner. Samtidig vet vi godt hva kundene våre ønsker. Dermed har vi et godt fundament for vårt firma. Are vil passe godt inn i vårt konsept. Han vil dekke Østlandsområdet fra sitt kontor i Drammen og skal i første omgang inn på deltid. Han vil være en god tilvekst både for oss og våre kunder, mener Arild Ellingsen.

Siste saker fra nyhetsrommet

bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.