SageGlass Harmony i «Millenium»

SageGlass var blant de første leverandørene som tilbød elektrokrome glass med solskjerming. Nå er den tredje utgaven av produktet, med navnet Harmony, lansert. I det prestisjetunge bygget «Millenium» i Sveits skal det monteres nær 5.000 kvadratmeter med dynamisk dagslyskontroll.

Første generasjons elektrokrome glass fra SageGlass kan endre fargetone jevnt over en glassflate. Utgave to gir deg muligheten til å lage opptil tre fargetoner i en enkelt glassrute. Dermed kan man individuelt kontrollere tilgang til riktig mengde lys og blokkere solen etter behov. Foreløpig siste produkt i serien er SageGlass Harmony.

Glasset gir en presis solskjerming og god dagslyskontroll og en jevn visuell estetikk gjennom en naturlig, gradert og sømløs overflateovergang.

Produktet ble regnet som tilstrekkelig innovativt til å bli valgt som materiale i det arkitektoniske smykket «Millenium» i Sveits, som etter planen skal åpne i 2020.

Byggherren er fokusert på innovasjon, teknologi, kommunikasjon, perfeksjon, design, miljø og kultur. «Millennium» har en iøynefallende arkitektur og målsettingen med bygget er å skape den beste arbeidsplassen man skal kunne tenke seg.

– Harmony representerer så langt den beste glassteknologiske løsningen i vår portefølje. produktet representerer en nesten perfekt balanse mellom ytelse og estetiske mål. Krav som dagens og fremtidens glassløsninger må levere, sier SageGlass konsernsjef Alan McLenaghan.
Full produksjon av SageGlass Harmony begynner tidlig i tredje kvartal 2019.