TrioVing er blitt ASSA ABLOY Opening Solutions Norway

Vår medlemsbedrift TrioVing meldte i april 2017 at virksomheten skulle få nytt navn. ASSA ABLOY Norway skulle bli tatt i bruk fra høsten 2018. Selskapet er i rute, men navnet har fått et tillegg og blitt til ASSA ABLOY Opening Solutions Norway AS.

– Dette oppfattes kanskje som et langt og omfattende navn. Men, det nye navnet inneholder to viktige elementer; merkevaren ASSA ABLOY og forretningsbeskrivelsen Opening Solutions. Dette forteller på en god måte hvem vi er og hva vi tilbyr markedet, sier administrerende direktør Pål Mathisen i en pressemelding til glassportal.no.

TrioVing har vært en del av ASSA ABLOY-gruppen i mer enn 20 år og har hatt ASSA ABLOY som en del av logonavnet i mer enn 10 år. Å gå hele veien og skifte til et ASSA ABLOY-navn er ikke mer enn en naturlig del av denne utviklingen. Navneskiftet skjer ikke bare i Norge og ikke bare innenfor nøkler, låser og adgangssystemer. Denne endringen skal etter hvert finne sted i hele ASSA ABLOY-konsernet. For noen år siden endret VingCard navn til ASSA ABLOY Hospitality og Besam byttet til ASSA ABLOY Entrance Systems. Her er det en rød tråd i det alle selskapene i familien skal ha familienavnet ASSA ABLOY etterfulgt av en forretningsbeskrivelse. Tidligere VingCard har sin primære forretningsfokus innenfor Hospitality-markedet, hoteller og Cruiseskip. ASSA ABLOY Opening Solutions jobber primært med løsninger for, og i forbindelse med, dører og døråpning.

Samtidig med navneendringen styrkes den skandinaviske organisasjonen betraktelig for ytterligere å øke selskapets kundefokus og innovasjonskraft.

Dette betyr blant annet at all skandinavisk sylinderproduksjon, fra november i år, samles i Eskilstuna i Sverige. I tillegg samles all skandinavisk lager og logistikkvirksomhet i løpet av våren 2019 hos en ekstern tredjepart i Göteborg.