Klare for å levere WICLINE 75 MAX av resirkulert aluminium

Hydro Building Systems har lansert vinduet WICLINE 75 MAX, produsert av omsmeltet aluminium. Landets Wicona-byggere har vært på samling for være best mulig forberedt til å ta i mot forespørsler og henvendelser om miljøproduktet.

Hydro Building Systems står bak varemerkene WICONA og Sapa i Norge. Selskapet har en tydelig miljøprofil og strategisk lanseres produkter av bærekraftige materialer til deres produkt- og systemløsninger. I oktober kom den foreløpig siste oppdateringen med vinduet WICLINE 75 MAX.

– I tillegg til å være produsert av resirkulerte materialer har dette vinduet egenskaper som gir store og rene vindusflater. Vindushåndtaket er skjult i sokkelen, og det forsterker vinduets harmoniske utseendet. Denne nyskapende designidéen ble tildelt en pris fra de internasjonale ekspertjuryene på både iF DESIGN AWARD 2018 og Red Dot Design Award 2018, sier leder av Hydro Building Systems og landssjef for WICONA, Dag Ove Pettersen.

LES OGSÅ: WICLINE 75 MAX resirkulert aluminium

Hydro Building Systems samler årlig sine fasadeentreprenører til faglig samling. Programmet er omfattende og inkludere viktige produktoppdateringer og lanseringer, support og serviceprogram og markedsføring.

– Vi ser frem til å kunne tilby WICLINE 75 MAX. Våre kunder og arkitekter stiller stadig høyere miljøkrav og ønsker mest mulig transparents og mindre rammer. Slik sett innfrir det nye vinduet manges forventninger. Vi som produserer fikk gjennom produsenttreffet kunnskap om dette produktet spesielt og oppdateringer om support og tekniske nyvinninger generelt. Det faglige miljøet av metallbyggere er ikke veldig stort. Vi må derfor benytte enhver anledning til å møte bransjen for erfaringsutveksling, sier Espen Angell Fagermo i Glass i Nor AS.

De øvrige fasadeentreprenørene som deltok på treffet var Arca AS, CG-Glass & Fasade, Frontal Aluminium, Glassmester Kåre Larsen AS, Grøtan Glass og Aluminium. John Holvik AS og Sagstuen AS.

Du kan oppleve WICLINE 75 MAX på BAU.