Vental/Hunter Douglas styrker laget på Vestlandet

Solskjermingsleverandøren Vental har styrket laget. Siste tilskudd er Marius Gytre. Fra basen i Bergen skal han jobbe med salg og marked over hele Vestlandet.

– Marius Gytre kommer fra en av våre forhandlere i Bodø. Der har han hatt roller som montør, prosjektleder og selger før han flyttet tilbake til hjembyen sin Bergen. Marius er nå ansatt i vår Bergensavdeling. Vi i Vental er strålende fornøyd med å få en ung, men også erfaren, ny medarbeider på laget. Gytre kjenner våre produkter og løsninger fra før og vil bli en tilvekst for oss, sier Per Christian Fossum, landssjef i Hunter Douglas Norge AS.

For snart 2 år siden ansatte selskapet Anders Nedre-Flo som prosjektleder/avdelingsleder ved samme avdeling. Anders hadde 5 års erfaring som prosjektleder hos Hole Glass før han kom til Vental/Hunter Douglas. Han er autorisert både som Fasaderådgiver og Glassrådgiver.

– Med Anders og Marius på laget føler vi at vi har en god miks av ungt pågangsmot med oppdatert ny kunnskap som sammen med våre andre medarbeideres lange erfaring vil bringe oss fremover i årene som kommer, ikke bare på Vestlandet – men i hele organisasjonen, sier Fossum.

Vental er blant de største aktørene i Skandinavia for profesjonell solskjerming til næringsbygg, og hadde i 2016 en omsetning på 160 millioner kroner. Det hele startet i 1969 som en liten avdeling i Jac Jacobsen AS med salg av utvendige persienner importert fra Sveits. I 1973 åpnet Vental fullskalaproduksjon på Kirkenær. På Kirkenær produseres fortsatt utvendige persienner, men nå også screen og Zipscreen samt en del spesial produkter. Vental er siden år 2000 eiet av Hunter Douglas, verdens ledende produsent av avskjermingsprodukter for vinduer.

Vental betjener selv markedet i Oslo, Akershus, Vestfold, Buskerud, Telemark, Østfold, Hedmark, Oppland, Hordaland og Trøndelag mens resten av landet dekkes av forhandlere.