AKTUELT

Daglig leder Vegar Sivertsen (til v.) 2016har meldt Kringsjaa Norge AS inn i Glass og Fasadeforeningen. Bildet er tatt i anledning av at selskapet i september ble nominert til beste stand av Halvor Bakke (til h.) fra Eventyrlig Oppussing. Foto: Privat

GF-medlem i High-end markedet

Kringsjaa Norge AS er nyinnmeldt i Glass og Fasadeforeningen. Selskapet leverer blant annet innvendige og utvendige dører, vinduer, takvinduer og skyvedører. – Vi satser primært i High end-markedet, sier daglig leder Vegar Sivertsen.

Kringsjaa Norge AS ble etablert så sent som i 2016. Allerede i første hele driftsår fikk selskapet gode positive resultater.

Selskapet er et utspring fra Østheim Entreprenør AS og Østheim Montasje AS. Daglig leder Vegar Sivertsen har bakgrunn som byggmester i entreprenørselskapet.

– Det startet med at Østheim Entreprenør kom i kontakt med en sveitsisk skyvedørsprodusent på en byggmesse i Frankrike. Dette selskapet var på utkikk etter en partner i Oslo og Norge. Vi tok i mot ballen og så etter hvert at det var stor interesse for produktene i det norske markedet. Samtidig lanserte vår nye partner andre relevante produkter fra andre leverandører. Slik har det utviklet seg og nå sitter vi med en portefølje av produkter som gjør oss til en komplett leverandør av eksklusive dører og vinduer til boliger og næringsbygg.

Kringsjaa Norge AS importerer for videresalg, men står selv for montasjen.

– Vi bruker montører fra Østheim Montasje. Det er viktig for oss å bruke faste montører som kjenner våre produkter godt. Vi opplever en stor etterspørsel og vi må være leveringsdyktige.

– Hvordan kom dere i kontakt med Glass og Fasadeforeningen og hvorfor har dere tegnet medlemskap?

– Vi fikk først kjennskap til foreningen gjennom magasinet Glass & Fasade, som foreningen gir ut. Deretter leste vi oss opp på deres hjemmesider før vi søkte om medlemskap. Foreningen besitter faglig kompetanse vi kan dra veksler på gjennom medlemstilbudene. Samtidig representere foreningen et fagmiljø som vi ønsker å være en del av. I dette fagmiljøet kan vi finne samarbeidspartnere som gjør oss i stand til å bli en ende bredere og bedre leverandør i vårt segment. Vi har tro på at vi kan få mye igjen for investeringen et medlemskap utgjør, sier Sivertsen.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av Rolf DrivekleppH-fasader
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.