Jet Bramo vokser videre

BRAMO Glass og Klima AS ble i 2016 til Jet Bramo. Nå fortsetter veksten. Hans Berg er ansatt som salgsdirektør og Rune Jakobsen er ny teknisk selger i selskapet.

– Jet Bramo er fortsatt i ekspansjon og med disse ansettelsen sikrer vi oss enda mer teknisk kompetanse. Intern kunnskap gjør oss i stand å gi våre kunder best mulig teknisk support på våre spesialområder, sier daglig leder Espen Bratlie.

Hans Berg ble nylig ansatt som salgsdirektør i Jet Bramo. 51-åringen er utdannet siviløkonom og har 20 års erfaring fra resultatskapende funksjoner med fokus på salg, lønnsomhet, forretningsutvikling og produksjonsutvikling.

– Jet Bramo var på jakt etter en salgsfokusert leder og min bakgrunn passet selskapet. Bransjen var ukjent for meg. Likevel så jeg mange gode muligheter i en bransje med et nytt og spennende fagmiljø. Jobben her i Jet Bramo gir meg mange nye og spennende utfordringer, sier Hans Berg.

– Innenfor hvilke områder ser du at selskapet skal dra nytte av din kompetanse?

– Jeg håper at Jet Bramo skal bli enda mer proaktive i markedet og i større grad jobbe sammen med andre aktører om leveranser. Vi tenker blant annet at partnerskapsmodeller, med for eksempel fasadeentreørenører, vil kunne gi bedre løsninger for kunde og samtidig sikre gevinst til leverandørene i partnerskapet. Skal vi lykke må alle vinne.

– Hvordan vil kundene merke din tilstedeværelse?

– Først og frem vil både mine medarbeidere og undertegnede være mer fysisk tilstede på alle de arenaer som finnes. Relasjoner betyr mye i alle bransjer. Tilstedeværelse ute på arrangement og på kundebesøk er en i praksis en nødvendig del av en vellykket strategi.

Gründer Espen Bratlie fulgt selskapet gjennom vekst og eierskifter. Han kjenner alle kriker og kroker av markedet.  

– Hans Berg passet perfekt for vår stillingsprofil. Han utøver god salgsledelses og hans filosofi passer godt for videreutvikling av Jet Bramo i årene fremover, sier daglig leder Espen Bratlie.

Ny selger

Rune Jakobsen er 39 år og har bachelor i ingeniørfag – data. Han har bred prosjekterfaring, både fra leveranse og implementeringsprosjekter, og skal stå for salg av åpningsautomatikk, røykventilasjon, og overlyskupler.

– Rune har bred erfaring i løsningssalg og løsningsdesign og han lenge arbeidet mot viktige kunder som entreprenører og utbyggere. Han blir et viktig tilskudd for oss, sier Espen Bratlie.