– Medlemskap gir trygghet

Alu-Service AS er innmeldt Glass og Fasadeforeningen. Daglig leder Kjetil Soot i håper medlemskapet vil bidra til å styrke bedriftens formelle kompetanse. – Det gir også en faglig trygghet å ha foreningen i ryggen, sier han.

– Vi ser mange fordeler, og håper vi får benyttet oss av dem. Jeg har også planer om å ta mer utdannelse, men akkurat nå er det vanvittig travelt. Jeg får ta tak i det neste år, forteller Kjetil Soot.
Soot mener medlemskap også vil bidra til å gi kollega og glassrådgiver Lasse Løvaas inspirasjon og faglig støtte. I tillegg til Løvaas har bedriften ansatte med svennebrev.
Alu-Service AS ble etablert av Soot i 2013. Han er i dag daglig leder og eier av firmaet. Bedriften holder til på Lillestrøm, og har per i dag fire ansatte.
Bedriften dekker Østlandet, med størst vekt på Akershus, Østfold og Buskerud. Alu-Service leverer løsninger med profiler fra Schüco, SAPA, Svalson og svenske Jalusi.

Rehabiliteringer er midt i blinken
Bedriften er leverandør av alt i glass, aluminium, stål og rullegitter, og utfører både service, rehabilitering og montering.
– Vi gjør alt som har med glass å gjøre, fra rehabilitering av små fasader, til interiørløsninger, skyveluker, dører og rekkverk. Rehabilitering er midt i blinken for oss, som er en mellomstor bedrift, sier Soot.
For et par år siden kjøpte Soot og glassrådgiver Løvaas Fimotek AS, som produserer og monterer gittersystemer.
– Vi har en fast kundekrets, kundekretsen har han bygget opp gjennom relasjoner over mange år, sier Soot.

Tekst: Guro Waksvik

Fakta
Firma: Alu-Service AS
Adresse: Depotgata 20, Lillestrøm
Tlf: 63934540
E-post: aluserviceas@gmail.com
Web: www.aluservice.no
Bransje: Tradisjonell glassmestervirksomhet
Styreformann: Kjetil Soot
Daglig leder: Kjetil Soot
Antall ansatte: 4