Ny WICONA-produsent i Rogaland

WICONA og Arca Glass og Fasade AS har nylig inngått en samarbeidsavtale hvor WICONA skal være deres systemleverandør av fasader, dører og vinduer i aluminium.

Arca Glass og Fasade AS er en nyoppstartet produsent og leverandør av fasader, dører og vinduer i aluminium, og tilbyr alt fra prosjektering til montering av WICONAs løsninger, lokalisert i Stavanger, skriver Hydro Building Systems i en pressemelding til Glass og Fasadeforeningen.

Til sammen har de to gründerne mer enn 60 års erfaring innen glass- og aluminiumfaget.

– Både Arnold Kvalevåg og jeg har lang og god erfaring fra tidligere med WICONA som systemleverandør. Dermed ble valget av systemleverandør enkelt når vi nå har startet opp Arca Glass og Fasade AS, sier en av gründerne Cathrine L. Selland.

– Vi er veldige glade for at Cathrine L. Selland og Arnold Kvalevåg i Arca Glass og Fasade AS har valgt WICONA som systemleverandør. Det viser tillit, ikke bare til systemet Wicona, men også til distriktansvarlig selger, Frank Føleide. Vi er ytterst imponert over satsingen, og vi i WICONA ser frem til et godt og fremgangsrikt samarbeid», sier landssjef i Hydro Building Systems, Dag Ove Pettersen.