Ny Premium Partner

Kebo Glass fra Bergen er blitt Schücos femte Premium Partner i Norge. Kompetansenettverket har som formål å heve kvaliteten i leveranser mot både boligmarkedet og prosjektmarkedet.

Kebo Glass ble stiftet i 2003 og het opprinnelig Bergen Glass og Fasade AS. Fasadeentreprenøren har i dag 25 ansatte og en omsetning på nærmere 33 millioner kroner. Kebo har vært en produsent av vinduer, dører og fasader fra Schüco fra starten av og for to år siden flyttet de inn i nye og større lokaler i Blomsterdalen.

Nå er selskapet altså blitt en del av Premium Partner nettverket.
– Schüco Premium Partner legger til rette for erfaringsutveksling mellom partnerne og fungerer som en læringsplattform, sier Hanne Sofie Flem Bjørkestøl i Schüco, en pressemelding til glassportal.no.

Nettverket har i de siste årene fokusert på boligmarkedet, siden dette krever en helt annen tilnærming og strategi enn prosjektmarkedet.

– Målet er å skape en lønnsom drift for partnerne, bygge opp et bærekraftig marked vi alle kan leve av i fremtiden og samtidig ha fornøyde privatkunder som sitter igjen med et godt inntrykk av vår leveranse og merkevare, sier Bjørkestøl.
– Vi ser at Premium Partner-nettverket gir oss verdifull kunnskap og nyttige tips om hvordan vi skal utvikle oss videre – både mot privatmarkedet og prosjektmarkedet, sier Birte Berg Olsen.