AKTUELT

Tom Arild Aas. Arkivfoto.

Tom Aas ny daglig leder i GlassTeam AS

Glassteam AS har ansatt Tom Arild Aas som ny daglig leder. Aas har bred erfaring både i Norge og internasjonalt, og har dessuten sittet i GlassTeams styre. Han har tidligere også vært innom Brødr. Bøckmann.

– GlassTeam AS er inne i en spennende tid og vi er svært glade for å ha fått med Tom Arild på laget, sier tidligere daglig leder Svein Mathisen.

– GlassTeam AS opplever sterk vekst og har behov for å styrke seg så vel operativt, som innen organisasjonsutvikling og ledelse. Det er et samlet styre som uttrykker sterk tilfredstillelse ved at Tom har takket ja til å lede bedriften videre, uttaler Mathisen.

Aas er utdannet sivilingeniør, og har en teknisk og produksjonsrettet bakgrunn, men har gått mer over til salg og den kommersiell side gjennom årene. Han har også en solid kompetanse innen ledelse og strategi. Aas kommer fra stillingen som Administrerende Direktør i Ashwoods Electric Motors ltd.

– GlassTeam opplever god vekst i disse dager etter et par vanskelige år. Sammen med en sterk og engasjert ledergruppe og kompetente medarbeidere ser jeg frem til å ta bedriften til nye høyder, sier Aas i en kommentar.

Svein Mathisen ønsker å trappe ned sin aktive karriere, men vil overlappe med Aas de første par månedene. Svein Mathisen vil fortsatt være største aksjonær og sitte i styret i selskapet.

Siste saker fra nyhetsrommet

Foto av roboter i glassproduksjonGlass og Fasadeforeningen
Foto av mann som arbeider på fasadefabrikkGlass og Fasadeforeningen
Foto av Trosten Sauna©Einar Aslaksen
bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.