– Vi får mer enn 250 gjester til «Fagdagen 2017»

I 2015 noterte Glass og Fasadeforeningen ny deltakerrekord for «Fagdagen» med 236 registrerte gjester. – Den rekorden trodde vi en stund det skulle bli vrient å slå. Per i dag derimot kan jeg garantere at vi passerer 250 deltakere, sier en optimistisk prosjektleder Per Henning Graff.

Graff og kollegaene i foreningen har snekret sammen et opplegg med fire solide og suksessfulle bærebjelker. For det første er den gode miksen mellom et godt faglig program, inndelt i fire seksjoner, og en stor fagutstilling en vinnermiks. For det andre er 22 dyktige foredragsholdere klare for arrangementet. For det tredje tilbys det i perioden 16. – 19. oktober en faglig trippel med «Fagdagen 2017», «Glassarkitektur 2017» og Bygg Reis Deg. Sist men ikke minst er folkene i glass- og fasadebransjen opptatt av å bruke arenaer som «Fagdagen» for sosialt samhold og til faglig felleskap.

– Personlig ville jeg lagt til at «Fagdagen 2017» er en kilde til inspirasjon. Vi både vil og skal lære av hverandre og våre nettverk. De gode eksemplene fra podiet og utstilling er viktige kilder. Praten i pausen og det sosiale samværet under middagen er vel så viktig. «Fagdagen 2017» er også en glimrende anledning til å gi faglig påfyll til sine medarbeidere. Hadde jeg fortsatt vært operativ ute som glassmester, vill jeg følt meg utenfor om jeg ikke var tilstede på et slikt arrangement, sier Graff.

LES OGSÅ: «Full fart med Koenigsegg, Hydrolift og glassbransjen……»,

– Hvor mange plasser er det igjen på «Fagdagen 2017»?
– Pågangen i helgen og i de siste dagene har vært stor. Vi har plass til flere deltakere, men vi har bare noen få ledige rom. Vi er både glade og stolte av at vi allerede nå ser at svært mange ønsker å være med oss. Mulige plassproblemer definerer vi som et luksusproblem, avslutter Graff.

Er det noe du ikke har fått med deg om «Fagdagen 2017», kan du lese mer her.

Glem heller ikke «Glassarkitektur 2017».