Glaseksperten øker kapasiteten

Vår danske medlemsbedrift Glaseksperten ruster seg for fremtiden. Produsenten har investert 60 millioner i utvidelse av fabrikken samt en helt ny produksjonslinje som primært er myntet på prosjektmarkedet i Skandinavia.

Glaseksperten er med sin eksisterende fabrikk en av Nord Europas mest moderne fabrikker for glassproduksjon. Dagens fabrikk ligger i Hjørring og produserer herdet, herdet laminert, isoler, brannglass, interiør glass og glass med print for å nevne noe.

– Her skal vår nye produksjonslinje være i drift fra november og den vil da gi oss muligheten til å kunne tilby våre kunder spesialglass som blant annet emaljert fasadeglass, antirefleks og flere typer solbeskyttende glass. I tillegg vil den nye linjen bidra til å effektivisere vår produksjon med økt kapasitet og korte leveringstider, sier Kent R. Beresford til Glass og Fasadeforeningen.

Kent Beresford startet 2. mai som Glasekspertens representant i Norge. Han har hovedsete i Oslo men dekker hele det norske markedet.