– Lag din egen deltakerpakke

Vårens viktigste møteplass, GFD 2017, nærmer seg. Totalt 163 deltakere er påmeldt til hele eller deler av programmet. – Vårt fleksible program og at vi arrangerer i Oslo har åpnet for individuelle tilpasninger. Man kan faktisk lage sin egen deltakerpakke, sier prosjektleder Per Henning Graff.

161 deltakere var med på Glass og Fasadedagene i Bodø i 2015. Denne deltakerrekorden blir ikke stående etter GFD 2017. Etter at ordinær påmeldingsfrist (28.2) er utløpt er det altså 163 registrerte deltakere. Og arrangementet er ennå to uker frem i tid.

– Vår erfaring tilsier at det alltid kommer etternølere som vil være med. For årets arrangement er ikke dette et stort praktisk problem. Selv om vi starter allerede torsdag 16.3 og avslutter søndag 19.3 kan man nemlig selv velge hvilke dager og deler man vil være med på. Mange bor i nærheten og det er lett å reise til Oslo. Derfor har vi lagt opp til at folk kan delta på det man ønsker, forklarer Graff.

– Hvordan fordeler de 163 deltakere seg. Er for eksempel seminardelen attraktiv?

– Ja, per i dag har nær 130 registrert seg for deltakelse på FAGLIG PROGRAM fredag 17. mars. Det er samtidig gledelig å registrere at vi får over 120 gjester til jubileumsmiddag lørdag. Vi blir litt færre på CASUAL DINNER på Holmenkollen Restaurant fredag. DAGEN FØR DAGEN torsdag 16.3 ser ut til å være et vellykket tiltak. Det kommer mer enn 75 gjester til Schücos arrangement ØL MED KNIV OG GAFFEL samme kveld er dessverre allerede fulltegnet med 80 deltakere.

– Så langt er vi altså meget godt fornøyd med responsen både hos medlemsbedrifter og generelt i bransjefellesskapet.

– Hva ønsker du å fortelle etternølerne og andre som foreløpig ikke har meldt seg på?

– Som sagt er det mulig å delta på hele pakken eller den enkelte programpost. Men jeg vil på det sterkeste minne om at vi feirer 100 år som bransje denne helgen. Lørdag 18. mars avholder vi en flott jubileumsmarkering med både et kåseri av Petter Gran og en historisk utstilling. Denne markeringen er opptakten til vår fantastiske jubileumsmiddag lørdag kveld. Vi ønsker selvfølgelig så mange som mulig med på alle deler av programmet. Men lørdag 18. mars tilbyr vi alle en glimrende sosial arena i både et historisk- og fremtidsperspektiv. Jeg anbefaler imidlertid alle å være raske, det begynner å fylle seg opp, sier Graff.

Kunnskapsministeren kommer

Både som Kunnskapsminister og leder av Høyres programkomité har Torbjørn Røe Isaksen i mange sammenhenger snakket om behovet for å styrke alle deler av fagopplæringen og sikre rekruttering av ungdommer til byggenæringen.

– Vi er derfor svært glade for at kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har takket ja til å møte bransjen under GFD 2017 på Thon Hotel Bristol 17. mars.

Dagen er din

Lørdag 18. mars har tittelen «Dagen er din». Da kan du gå på shopping på egenhånd, besøke Nasjonalgalleriet, ta en byvandring, inkludert Operaen og Barcode, besøke Vigelandsparken eller Holmenkolltårnet. Dagen og kvelden kan avsluttes med både jubileumsmarkering og –middag på Thon Hotel Bristol. Mulighetene er mange.

Supert ledsagerprogram

I jubileumsåret legger vi vekt på å tilby ledsagerne et minnerikt opplegg. Fredag starter dagen med et besøk på Vikingskipsmuseet, deretter kjører vi til Tjuvholmen og ser på den fantastiske arkitekturen. Vi besøker Rådhuset for siden å innta lunsj på Grand Cafe i historiske omgivelser.

Sted

Basen for GFD 2017 vil være Thon Hotel Bristol i Oslo. Arrangementet er todelt og skal både være en historisk reise gjennom vår bransjeforenings første 100 år og en tur på vei mot bransjens fremtid i Norge. Fremtidskonferansen holdes i hotellets konferanseavdeling.

Deltakerne innkvarteres følgelig på Bristol, men komitéen tilbyr alternativ overnatting på Thon Hotell Munch 150 meter bortenfor Bristol.