HubroHansen åpner i Bergen

HubroHansens strategi er å være representert i lokale markeder. Med Magne Midttveit, Eivind Mikkelsen og Sebastian Wasilewski på laget starter virksomheten nå opp en avdeling i Bergen.

Som en del av en langsiktig strategi om å være den foretrukne samarbeidspartner med lokalkjennskap til markedet og kundene, har HubroHansen i flere uker jobbet på å åpne en avdeling i Bergen, og nå er endelig alt kommet på plass. Selskapet kan nå offentliggjøre nyheten om åpningen av en avdeling i Bergen. Den nye avdelingen vil starte opp i januar, men plasseringen er enda uviss.

– Jeg er veldig fornøyd med at denne avdelingen nå blir en realitet. Det har kostet mye tid og jobb, men det har vært verdt det, sier daglig leder Kim Rasmussen.

Den nye Bergens-avdelingen kommer til å ha velkjente ansikter som har stor innsikt i bransjen og et etablert nettverk i Bergen.

HubroHansen har vært såpass dyktige og heldige, og fått tidlig kontakt med nøkkelpersoner fra tidligere Hole Glass. Derfor er det også med stor glede at jeg kan presentere Eivind Mikkelsen, Sebastian Wasilewski og Magne Midttveit som de første på kontoret vårt i Bergen, sier Rasmussen videre.

Alle tre er lokalkjente og har jobbet i bransjen i veldig mange år. De har alle levert flotte prosjekter tidligere og er nå klar til en ny start hos HubroHansen.

HubroHansen vil fremover være representert i Stavanger, Oslo og Bergen med hovedkontor og produksjon plassert i Stavanger. HubroHansen tilbyr norskproduserte kvalitetsprodukter. Et av produktene de tilbyr er verdens smaleste profilsystem; Millennium. HubroHansen ser frem til å være en del av løsningen på Bergens store behov for boliger i nær fremtid. Bedriften er også klar til å utvide ytterligere når mulighetene oppstår, skriver selskapet i pressemeldingen.