God fagutstilling i Trondheim

En suksessfull Fagdag handler om å gi deltakerne både et godt faglig program og en god utstilling. 15 utstillere er klare for «Fagdagen 2016 – Trondheim».

– Utstillerne viser sine produkter og demonstrerer sin kunnskap på Scandic Nideleven 3. november. Det er gledelig at så mange ser verdien i vårt arrangement, sier prosjektleder Per Henning Graff.

Dette er firmaene som viser seg frem på «Fagdagen 2016 – Trondheim»

Glassdrive
Glassdrive er en av Norges største bilglasskjeder, med totalt 75 verksteder spredt over hele landet. Du finner oss i alle landets fylker! Glassdrive hjelper deg med alt innen bilglass; reparasjon av steinsprut, skifte av alle typer bilruter og montering av solfilm.

http://www.glassdrive.no

O.M. Rakvåg AS
O.M. Rakvåg AS er en moderne produksjons- og handelsbedrift i glassindustrien med butikk, administrasjon og glassmesteravdeling sentralt plassert i Molde.

Med egen produksjonsavdeling på Hjelset leverer vi glass til en rekke bruksområder, både for privat- og bedriftsmarkedet. Vi leverer over hele landet.

http://www.rakvaag.no

Dorma Norge
DORMA har et fleksibelt, selvstendig og markedsorientert salgsnett med egne salgskontorer representert over hele verden. Våre meget dyktige fagfolk gir våre produkter høy kvalitet. Gjennom vårt norske forhandlernett er vi representert fra Alta i nord til Mandal i sør.

http://www.dorma.com/no

GFAB Glassteam
GFAB har et Europas mest moderne anlegg for behandling av både glass, speil, laminert glass og isolerglass – en produktmiks som er ganske unikt i markedet. Kontinuitet og lokal tilstedeværelse i eierskap er viktig for oss. Det har ført til et sterkt fokus på bærekraft og resultatet blir reinvestert i virksomhetene. Dette gjenspeiles i en teknologisk cutting edge og svært lojale og kompetente medarbeidere. Vi er nå på plass i Norge!

http://gfabsweden.se/gfab/

Per Mordt AS
Per Mordt AS grunnlagt i 1911 vil stille ut glassbeslag til dusj og skyvedører. Vi vil i tillegg vise trender og nye produkter fra våre verktøy- og maskinprodusenter.

http://www.permordt.no

Swisspacer
SWISSPACER, en del av Saint-Gobain Glass Solutions, utvikler, produserer og markedsfører varmkant for isolerglass.

Våre varmkanters tekniske egenskaper genererer lav Lambda-verdi og Psi-verdi, som igjen optimerer vinduets totale U-verdi og energiytelse og reduserer kostnader til oppvarming.

http://www.swisspacer.com/en/

Saint-Gobain Bøckmann
Saint-Gobain Bøckmann leverer glassløsninger som møter markedets krav til miljøhensyn og trygghet. Vårt fokus er på glassløsninger til mange formål – inkludert sikkerhetsglass, brannglass, beslag og tilbehør. Dette krever et komplett produktspekter og høy kompetanse. Kundemassen vår er representert innen bygg og anlegg, industri og offshore.

www.glassolutions.no

Bilglassgruppen AS
Bilglassgruppen AS er et privat eiet selskap som i løpet av de siste årene har blitt den ledende leverandør av bilglass i det norske markedet. Vår markedsandel er i dag på 45 % og omfatter leveranser til bilbransjen, bilglasskjeder og glassbransjen.

Bilglassgruppen.com

Solfilmsgruppen
Solfilmsgruppen Norge AS er en landsledende importør og grossist innen høykvalitets sol- og vindusfilm. Vi importerer kun filmer fra de mest anerkjente produsentene og har et bredt sortiment innen filmer til kjøretøy og bygninger. Vi leverer også de beste sikkerhetsfilmene som er å oppdrive på markedet i dag.

Solfilmsgruppen.no

Proffklær AS
Vi er Oslos største leverandør av arbeidsklær, yrkesklær, profilklær og verneutstyr.

www.proffklaer.no

Pilkington
Pilkington ble grunnlagt i 1826 og er en av verdens største produsenter av glass. Vi er en totalleverandør av arkitektglass og gir også rådgivning og tekniske løsningsdetaljer vedrørende våre glassprodukter og bruk av disse.

www.pilkington.com/nb-no/no

Sapa Building System/Wicona
I dag er Sapa Building Systems landsbasert og markedsfører varemerkene Wicona og Sapa Building System. Målsettingen er å være enda mer lokalt forankret, samt optimere våre ressurser for å serve våre kunder enda bedre i det lokale markedet. Vi vil fortsatt markedsføre begge varemerkene på samme måte som tidligere, med de samme ansatte. Den nye organisasjonen holder til på Kjeller, ved Lillestrøm.

http://www.sapabuildingsystem.no

TrioVing
TrioVing er Norges største leverandør av låssystemer, beslag, elektromekanisk avlåsning, adgangssystemer, dørautomatikk for sikring og styring av dører, porter og vinduer. Vi yter prosjekteringsbistand overfor byggherrer, arkitekter og entreprenører, i forbindelse med nybygg og rehabilitering. Vi er dessuten ledende leverandør til produsenter av dører, vinduer, porter, innredninger, heiser og fasader

www.trioving.no

Riis Bilglass
Vi er en bilglasskjede med 114 avdelinger lokalt i hele Norge. Vi utfører alle tjenester innen bilglass på alt av person- vare- og lastebiler og ellers alle transportmidler. Hos oss håndterer vi alle kjøretøy og garanterer fagmessig utført arbeid ved alle Riis Bilglass sine avdelinger.

www.bilglass.no

Veranda AS
Veranda er leverandør av energisparende løsninger i glass og aluminium for boliger og næringsbygg. Vi utvikler nyskapende løsninger på vindus og fasadeteknologi i samarbeid med vår franske systemleverandør Sepalumic.

http://www.veranda.no/index.php