AKTUELT
Foto av deltakere Glasstec 2016.

Viktig møteplass

Oskar Storm, Martin Borg, Jan Øyvind Drtina, Øyvind Gismervik og Per Henning Graff fikk på hvert sitt vis godt utbytte av turen til Düsseldorf. – Et godt faglig program og utelukkende positive tilbakemeldinger har gitt oss inspirasjon til å allerede starte planlegging mot Glasstec 2018, sier Graff.

Glasstec opprettholder sin posisjon som verdens ledende glassmesse. Sammen med over 40 000 andre besøkende ble vi presentert for 1 235 utstillere fra 52 land med mange spennende og nye produkter.

–Deltakelsen på denne turen viser at både glassmestere, fasadebygger og glass- og systemleverandører har stort utbytte av en tur til denne veletablerte møteplassen. Sammen med Expert Reiser AS var vi vertskap for 48 deltakere fra alle deler av bransjen.

I tillegg var det var flere som ønsket å delta på vår felles middag. 61 gjester hadde vi til bords og vi møtte enda flere kollegaer på messen og på flyplassen på vei hjem, forteller Graff.

– Gjestene måtte bo på tre forskjellige hoteller med en viss avstand. Ble det et praktisk problem?

– Nei, deltakerne er reisevante og dette ble uproblematisk. Vi hadde opprinnelig satt et tak på 20 deltakere og booket hotellet basert på det antallet. Etterspørselen ble svært høy og vi tok i mot bestillinger helt frem til 14. september. Derfor ble reisefølget splittet opp. Potensiale for denne turen er altså langt større enn hva vi opprinnelig trodde. Vi benyttet anledningen mens vi nå var i Düsseldorf til å booke 70 hotellrom på ett hotell for 2018, sier Graff.

Siste saker fra nyhetsrommet

Tilsyn fra DiBK

bransjeregisteret 2018. Illustrasjon.
Harald Aase. Foto: ©Adam Stirling

Harald Aase
Kommunikasjonsrådgiver

e-post: aase@gffn.no
tlf: + 47 950 84 298

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få det siste fra glass- og fasadebransjen rett i innboksen.