Ny mann i Sika

Øyvind Gismervik (25) er ansatt som ny teknisk selger i Sika Norge. Han får ansvaret for kunder og produkter innen glass og fasade.

Gismervik har en ettårig høgskoleutdanning i økonomi fra høgskolen i Lillehammer samt en bachelor som maskiningeniør fra høgskolen i Oslo og Akershus.

– Det var flere grunner til at jeg valgte å søke på stillingen i Sika Norge. Arbeidsoppgavene og ansvaret virket veldig spennende, med varierende dager og stadig nye utfordringer. Samtidig mener jeg at jeg hadde de kvalifikasjonene som krevdes. Men jeg er samtidig av den oppfatning at det man ikke kan, kan man lære seg, sier Gismervik.

– Hva er ditt inntrykk av bransjen så langt?

– Glass og fasadebransjen er et spennende fagmiljø og en bransje for fremtiden. Det brytes stadig nye grenser og nye teknologier får stadig større utspring. Selv om Norge er inne i en liten lavkonjunktur akkurat nå, tror jeg ikke etterspørselen etter avanserte glassløsninger vil avta. Dessuten består bransjemiljøet av både trivelige og kunnskapsrike mennesker. Flere av disse ble jeg godt kjent med under GFD 2016 Bilbao. Jeg er trygg på at vårt fagmiljø vil både bevare og videreutvikle bransjen. Selv om læringskurven er bratt, ser jeg frem til å bidra både i Sika Norge og bransjemiljøet Glass og Fasadeforeningen representerer, sier Gismervik.

Øyvind Gismervik er en aktiv mann. Han har tidligere jobbet 5 år som selger, sykkelmekaniker og skismører for G-Sport Jessheim og Kløfta, samt en kort tid som ingeniør for GE i Oslo.  

Han er oppvokst på Kløfta i Ullensaker, og har drevet aktivt med skiskyting på et høyt nivå.

– Dette var en lærerik periode i mitt liv, men også en altoppslukende periode. Å kombinere skiskyting med ingeniørstudier på fulltid var ikke et alternativ for meg. Derfor ble skiene og børsa lagt på hylla for tre år siden. Da fikk studiene all oppmerksomhet.